Zajčja luknja je Inštitut za psihoterapijo in raziskovanje zdravilnega potenciala spremenjenih stanj zavesti, v katerem Vam nudimo integrativno, psihodinamsko in transpersonalno psihoterapijo. Za širšo strokovno javnost pa izvajamo tudi znanstvene raziskave med različnimi oblikami psihoterapije ter drugimi metodami zdravljenja duševnih težav in motenj, pri čemer smo zavezani najvišjim etičnim standardom psihoterapevtske stroke in sprejeti raziskovalni in drugi zakonodaji.

Pri našem raziskovalnem delu se povezujemo s številnimi sorodnimi organizacijami, kot so Društvo za transpersonalno psihoterapijo (DTS), Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje (IPSA), MAPS  in številnimi drugimi. Dejavnosti našega inštituta obsegajo tudi informativno-izobraževalne dejavnosti kot so  organiziranje in izvajanje konferenc, predavanja in delavnice, ter založništvo.

Najdete nas v Ljubljani na Križevniški ulici 2. Za obisk se lahko naročite preko e-pošte info@rabbitholeinstitute.org ali preko telefona 041 / 731 766.

 

Psihoterapevti in terapevti

Mina Paš
Mina PašIIPA certificirana psihoterapevtka
Mina Paš je integrativna relacijska psihoterapevtka in doktorica medicine. Izobraževanje je zaključila na inštitutu IPSA in pridobila certifikat mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA).

e-pošta: mina@rabbitholeinstitute.org

 

Marko Vide
Marko Videspecializant psihoterapije
Marko Vide je specializant psihodinamske psihoterapije, diplomant psihoterapevtske znanosti na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju ter edukant transpersonalne psihoterapije in metode holotropskega dihanja na Grof Transpersonal Training. Je tudi predsednik Društva za transpersonalno psihoterapijo.

e-pošta: marko@rabbitholeinstitute.org

 

Jure Capuder
Jure CapuderFilozof in naturopat
Jure Capuder je dipl. filozof in naturopat (diplomiral na Šoli za evolutivno naturopatijo v Novi Gorici). Deluje tudi kot predavatelj s področja nutricionizma, prevajalec in maser ter svetovalec pri baletnem ansamblu SNG Opera in balet Ljubljana.

e-pošta: jure@rabbitholeinstitute.org

Drugi zunanji sodelavci in raziskovalci inštituta

Špela Dovžan, univ. dipl. soc. ped.

Anja Mihevc, univ. dipl. soc. ped.

Simona Šabić, univ. dipl. soc. ped.

Eva Veršič, psihoterapevtka

Anja Cehnar, univ. dipl. psih.