O inštitutu Zajčja luknja

Zajčja luknja je Inštitut za psihoterapijo in raziskovanje zdravilnega potenciala spremenjenih stanj zavesti, v katerem Vam nudimo integrativno, psihodinamsko in transpersonalno psihoterapijo.

Za širšo strokovno javnost izvajamo tudi znanstvene raziskave med različnimi oblikami psihoterapije ter drugimi metodami zdravljenja duševnih težav in motenj, pri čemer smo zavezani najvišjim etičnim standardom psihoterapevtske stroke in sprejeti raziskovalni in drugi zakonodaji. Dejavnosti našega inštituta obsegajo tudi informativno-izobraževalne dejavnosti kot so  organiziranje in izvajanje konferenc in delavnic.

Pri našem raziskovalnem delu se povezujemo s številnimi sorodnimi organizacijami, kot so Zveza za transpersonalno psihoterapijo, Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, MAPS  in številnimi drugimi.

V inštitutu ne izvajamo psihoterapije ali delavnic, kjer se za terapevtske spremembe uporabljajo psihotropne snovi. Kljub temu s pomočjo psihoterapije svetujemo in pomagamo ljudem pri integraciji izkušenj iz različnih oblik spremenjenih stanj zavesti.

Psihoterapevti in terapevti

Mina Paš
Mina PašIIPA certificirana psihoterapevtka
Mina Paš je integrativna relacijska psihoterapevtka in doktorica medicine. Izobraževanje je zaključila na inštitutu IPSA in pridobila certifikat mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA).
Marko Vide
Marko Videspecializant psihodinamske psihoterapije
Marko Vide je specializant psihodinamske psihoterapije, diplomant psihoterapevtske znanosti univerze Sigmunda Freuda ter edukant transpersonalne psihoterapije v programu Grof Transpersonal Training.
Jure Capuder
Jure CapuderDipl. filozof in naturopat
Jure Capuder je dipl. filozof in naturopat (diplomiral na Šoli za evolutivno naturopatijo v Novi Gorici). Ukvarja se s celostno podporo ljudem v duševnih krizah.

Zunanji sodelavci

Špela Dovžan, univ. dipl. soc. ped.

Eva Veršič, psihoterapevtka

Anja Mihevc, univ. dipl. soc. ped.

Anja Cehnar, univ. dipl. psihologinja

Simona Šabić, univ. dipl. soc. ped.