O inštitutu Zajčja luknja

Zajčja luknja je Inštitut za psihoterapijo in raziskovanje zdravilnega potenciala spremenjenih stanj zavesti, v katerem izvajamo procesno-mentorske skupine in supervizije za terapevte, ki delajo z ljudmi, ki uporabljajo psihedelike, ter podporo pri pripravi in integraciji psihedeličnih izkušenj. V inštitutu ne izvajamo psihoterapije ali delavnic, kjer se za terapevtske spremembe uporabljajo psihedelične snovi.

Za širšo strokovno javnost izvajamo tudi znanstvene raziskave med različnimi oblikami psihoterapije ter drugimi metodami zdravljenja duševnih težav in motenj, pri čemer smo zavezani najvišjim etičnim standardom psihoterapevtske stroke in sprejeti raziskovalni in drugi zakonodaji. Dejavnosti našega inštituta obsegajo tudi informativno-izobraževalne dejavnosti kot so  organiziranje in izvajanje konferenc in delavnic.

Pri našem raziskovalnem delu se povezujemo s številnimi sorodnimi organizacijami, kot so Zveza za transpersonalno psihoterapijo, Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, MAPS  in številnimi drugimi.

Psihoterapevti in terapevti

Mina Paš
Mina PašIIPA certificirana psihoterapevtka
Mina Paš je integrativna relacijska psihoterapevtka in doktorica medicine. Izobraževanje je zaključila na inštitutu IPSA in pridobila certifikat mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA). Izvaja supervizijo za psihoterapevte, ki delajo s klienti, ki uporabljajo psihedelike, ter nudi terapevtsko podporo pri pripravi in integraciji psihedeličnih izkušenj.
Jure Capuder
Jure CapuderDipl. filozof in naturopat
Jure Capuder je dipl. filozof in naturopat (diplomiral na Šoli za evolutivno naturopatijo v Novi Gorici). Ukvarja se s celostno podporo ljudem v duševnih krizah.
Marko Vide
Marko Videspecializant psihodinamske psihoterapije
Marko Vide je specializant psihodinamske psihoterapije in diplomant psihoterapevtske znanosti. Izobraževal se je tudi v programu Grof Transpersonal Training (GTT).

Zunanji sodelavci

Špela Dovžan, univ. dipl. soc. ped.

Eva Veršič, psihoterapevtka

Anja Mihevc, univ. dipl. soc. ped.

Anja Cehnar, univ. dipl. psihologinja

Simona Šabić, univ. dipl. soc. ped.