Oktobra 2023 pričnemo z novim ciklusom skupine za tiste, ki jih zanimajo psihedelične izkušnje. Skupina je namenjena ljudem, ki uporabljajo psihedelike in ostale snovi za doseganje spremenjenih stanj zavesti z namenom samoraziskovanja in osebnostne rasti.

Ob spremenjenih stanjih zavesti se odpirajo mnogi procesi, zato je zelo pomembno imeti prostor in podporo za integracijo teh procesov.

Skupina je zaprtega tipa in bo potekala celo leto. Na skupini bo prostor za medsebojno podporo, deljenje izkušenj ter integracijo spremenjenih stanj zavesti. Srečanja skupine bodo potekala vsak drugi torek v mesecu, od 18:00 do 20:00. S srečanji bomo začeli 3.10.2023, srečanja pa bodo potekala na Inštitutu Zajčja luknja. Skupina bo obsegala največ 10 udeležencev.

Skupino vodi Jure Capuder, filozof in naturopat, specializant Procesno usmerjene psihologije. Cena posameznega srečanja skupine je 40 eur.

Ob prijavi na skupino je potrebno poravnati plačilo za 8 srečanj, kar znaša 320 eur. Prijave sprejemamo na naslov jure@rabbitholeinstitute.org

Inštitut Zajčja luknja in predavatelji v nobeni obliki ne spodbujajo rabe psihoaktivnih snovi in ne prevzemajo odgovornosti za njihovo rabo.